Julie Cordemans

Julie Cordemans

Als klein meisje was Julie al verzot op alle dieren en al snel werd het duidelijk dat ze ervan droomde om dierenarts te worden. In 2017 is Julie  afgestudeerd in de optie paard. Al tijdens de opleiding deed ze veel stages in paardenklinieken in binnen- en buitenland. Ook ging ze regelmatig de baan op met de plaatselijke dierenarts.
Na het afstuderen heeft Julie eerst enkele vervangingen gedaan in kleine huisdieren praktijken en zo kon ze daarmee al wat ervaring opdoen. Na een tijdje besloot ze om naar Frankrijk te trekken en heeft een jaar in een paardenkliniek gewerkt in Normandië. Omdat ze de Vlaamse Ardennen te hard miste, trok ze  terug naar de plaats waar ze opgegroeid  was en is haar eigen praktijk begonnen.
In maart 2019 leerde ze Monique kennen en sindsdien springt ze bij in de praktijk. Vanaf april 2021 zult u haar vaker tegenkomen, aangezien de praktijk dan een associatie geworden is.

Julie haar interesse ligt voornamelijk in de interne geneeskunde en in het bijzonder in de cardiologie. Ze hoopt hier dan ook in de toekomst verder in te verdiepen. In haar vrije tijd houdt ze ervan om nieuwe plaatsen te ontdekken (reizen), lekker te eten en met haar 2 paarden bezig te zijn.