U kunt bij ons terecht voor verschillende vaccinaties van uw huisdier. Hierover kunnen we het beste persoonlijke informatie geven, omdat we ‘ vaccineren op maat’. Niet elke hond of kat hoeft hetzelfde vaccin en niet voor alle vaccins is een jaarlijkse herhaling nodig.  Heeft u speciale wensen of vragen hierover, dan kunt u gerust contact opnemen of een lijstje maken met vragen en dit meenemen naar het consult.

Voor vlooien, teken en wormen hebben we verschillende producten in de praktijk, ook weer op maat van uw huisdier. Een kat is bijvoorbeeld veel gevoeliger en heeft andere producten nodig dan uw hond. Deze producten zijn doorgaans het hele jaar op voorraad op de praktijk, maar wilt u een specifiek product, dan neemt u best contact op zodat we dit voor u kunnen bestellen mocht het niet aanwezig zijn.

Van voeding hebben we vooral het gamma van Hills en Virbac in voorraad hier op de praktijk , maar andere merken kunnen uiteraard voorzien worden, als uw huisdier specifieke voeding nodig heeft en een andere (smaak) voorkeur heeft.  Mocht u bijna zonder uw geliefde voer vallen, laat het ons op tijd weten zodat wij het kunnen bestellen. De volgende werkdag is het geleverd op de praktijk, maar zonder uw voeding vallen in het weekend zou zonde zijn.